Termeni, Conditii, Comanda, Plata - tachosoftexpert

Expertul tau in AETR

Aparate pentru descarcarea cardurilor soferilor si a tahografelor vehiculelor.

Programe de calculator, pentru analiza datelor descarcate.

Programe de calculator, pentru gestionarea flotei de vehicule si a soferilor.
Cursuri pe intelesul tuturor
Du-te la conținut

Termeni, Conditii, Comanda, Plata


Termeni si conditii

Modalitati de plata / livrarea produselor

     Prezentele conditii de vanzare se refera pe de o parte la www.tachosoftexpert.ro denumita vanzator si orice persoana fizica sau juridica care doreste sa faca cumparaturi online prin prezentul site, denumita cumparator.
     Vanzarile online se supun prezentelor conditii generale, la care cumparatorul adera fara restrictii sau rezerve in momentul in care a validat comanda prin e-mail sau telefonic.
     Comanda efectuata angajeaza cumparatorul de o maniera irevocabila.
     Comanda trebuie sa contina in mod explicit: produsul comandat, numele persoanei juridice cu datele de identificare ale acesteia (CUI si ORC), adresa de e-mail, adresa de livrare a produselor, persoana de contact si numar de telefon.
     Vanzatorul va remite cumparatorului in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare a comenzii, sub rezerva indicarii unei adrese de e-mail valide sau va incerca contactarea telefonica a cumparatorului.
     Daca procesul de confirmare a comenzii nu se poate realiza (o adresa de e-mail invalida sau contactarea telefonica imposibila), comanda facuta isi pierde valabilitatea.
     Ofertele prezentate pe site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.
     Pretul produselor este cel afisat pe site-ul www.tachosoftexpert.ro in momentul lansarii comenzii.
    
Cheltuielile de livrare sunt in sarcina cumparatorului, inclusiv a rambursursului.
     
    Cheltuielile de livrare, in functie de modalitatea de livrare, vor fi indicate de validarea definitiva a comenzii.
     
    Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
     • a) Plata (in sistem ramburs) la livrarea coletului daca s-a ales ca livrarea sa se faca prin intermediul unei firme de curierat rapid.
     • b) Prin OP in contul mentionat in factura, in baza facturii emise - aceasta modalitate de plata se va stabili la confirmarea telefonica.
     In cazul platii cu OP este necesar sa se astepte intrarea banilor in contul firmei dupa care in maxim 48 ore se va onora comanda.
     
    Produsele cumparate de pe site-ul nostru se pot livra doar pe teritoriul Romaniei in localitati in care curierul face livrari.
     Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea daca adresa indicata este inexistenta sau daca din motive de forta majora independente de vointa transportatorului livrarea nu se poate efectua sau intarzie.
     Coletul cu marfa va fi insotit de factura, certificat de garantie si manual de utilizare (dupa caz), reclame; cumparatorul are obligatia sa verifice produsele; nu se vor lua in considerare reclamatii ulterioare primirii coletului si datorate depozitarii in conditii improprii.
     Orice reclamatie trebuie facuta imediat pe adresa de e-mail tachosoftexpert@gmail.com, facandu-se referire la numarul comenzii si facturii. Orice litigii care se vor ivi intre parti vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care nu se ajunge la o intelegere pe cale amiabila, litigiile vor fi deduse spre judecata instantei romane competente material si teritorial potrivit dreptului comun.
     Vanzatorul isi rezerva dreptul de proprietate asupra produsului vandut pana la momentul platii integrale a acestuia de catre cumparator.

Comandarea produselor de pe site-ul nostru o puteti face prin urmatorii pasi:

   1. Alegeti produsul / produsele pe care doriti sa le achizitionati si puneti-le in cosul de cumparaturi.
   2. Dupa alegerea ultimului produs verificati cu atentie produsele comandate, numarul de bucati comandate precum si pretul acestora.
       Deasemenea verificati totalul sumei ce va trebui sa o achitati la primirea coletului.
       Apasati "inainte".
   3. Completati cu atentie datele solicitate de formular.
       Pe aceasta adresa se va face facturarea si livrarea produselor.
       Daca sunteti persoana juridica, treceti datele firmei la rubrica "note".
       Va rugam sa va asigurati ca datele completate sunt corecte, in caz contrar nu va vom putea contacta sau livra produsele.
       Alegeti modalitatea de livrare:
      -prin curier rapid - produsul va ajunge la dumneavoastra in 24 sau 48 de ore.
    
      ATENTIE - costul transportului este suportat de catre cumparator.
                    - plata se face in sistem ramburs, la primirea coletului.
       Apasati "inainte".

    4. Verificati daca datele sunt corecte.
    Cititi cu atentie "Termenii si Conditiile" precum si "Prelucrarea datelor personale".
    Bifati "Sunt de acord cu Termenii și Condițiile".
    Apasati butonul "Comanda".
    5. Veti primi un mail de confirmare a comenzii cu toate datele completate si produsele comandate.
    6. In cel mai scurt timp veti fi sunat de catre noi pentru confirmarea comenzii.
    Comanda va fi procesata doar dupa confirmarea telefonica a acesteia.


Returnare Produse

     Daca aveţi o problemă cu un produs, care nu a fost rezolvată de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzări, aţi putea fi capabil de a returna produsul la noi. Primul pas este de ne comunica un e-mail pe adresa tachosoftexpert@gmail.com.
     Vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.
     Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Garantia produselor

     Produsele (echipamentele de descarcare a datelor) achizitionate de pe site-ul nostru sunt noi si au garantia de 2 ani de la data cumpararii. Garantia impreuna cu conditiile acesteia se gasesc in interiorul ambalajului produsului.
        Pentru software garantia este de 1 an. Pe perioada garantiei, clientul are dreptul de a descarca toate upgrade-urile de software disponibile si va avea acces complet la serviciile de suport (telefon, email, asistenta remote prin intermediul PC-ului) de Luni pana Vineri (intre orele 08.00 - 16.00 GMT+1). Clientul poate achizitiona un pachet de reinnoire a garantiei pentru urmatorul an la un pret de 20% din costul softului la data curenta.

Politica de confidentialitate

     Clientul si furnizorul se obligă să păstreze cu strictete confidentialitatea cu privire la secretul profesional si activitatea comercială, precum si la alte informatii tehnice si comerciale, pe care le-au obtinut pe parcursul derulării operatiunilor comerciale între ei.
     Vanzatorul isi rezerva dreptul de a trimite cumparatorului e-mail-uri ce vor cuprinde noutati cu privire la produsele comandate de prezentul site. Cumparatorul poate sa se dezaboneze la acest serviciu. Serviciul se activeaza automat la acceparea comenzii produsului.

Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor

      Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil sau fara precizarea motivelor. Modificarile vor fi realizate prin actualizarea acestui document, devenind obligatorii si cu efect imediat. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile realizate, va rugam sa incetati accesarea si utilizarea Site-ului. Continuarea accesarii si utilizarii Site-ului sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe Site de catre dumneavoastra dupa modificarea prezentului document va constitui acceptarea modificarilor realizate.

Drepturi de proprietate intelectuala

       Intregul continut al site-ului www.tachosoftexpert.ro este proprietatea distribuitorului si este protejat de legea dreptului de autor, neputand fi preluat, copiat partial sau integral sau folosit pentru crearea de opere derivate fara acordul expres scris in prealabil al proprietarului. Folosirea in alt scop decat cel personal sau non-comercial este strict interzisa.Cursuri

DISCLAIMER (limitarea raspunderii)
Autorul cursului nu isi asuma obligatia sau raspunderea si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul, de orice fel, al Cursului.
Autorul Cursului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru continutul acestuia si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente sau modul al Cursului, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului.
In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca autorul Cursului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Cursului sau orice alt aspect in legatura cu Cursul precum si din utilizarea Continutului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.
Informațiile furnizate in Curs nu sunt destinate să înlocuiască dispozitiile legii si ale autoritatilor sau sfaturile juridice profesionale.
Deasemenea, cursul nu poate fi invocat in probatiune in fata niciunei instante.
Achizitionarea cursului presupune acceptarea de catre cumparator a conditiilor expuse mai sus.


Analiza date

PREZENTARE
Acesta este un produs destinat informarii clientului cu privire la datele inregistrate pe cardul soferului si de catre aparatul tahograf al vehiculului.
La analiza datelor se utilizeaza ultima versiune a softului TachoScan Full (o versiune a programului TachoScan® Control, destinata transportatorilor) numit in continuare program de analiza.
Anliza datelor se face de catre programul de analiza, care la momentul actual este cel mai complet de pe piata.
TachoScan® Control este o versiune specială de software dedicată tuturor autorităților de aplicare responsabile de verificările timpului de lucru al șoferilor. Controlul TachoScan a fost folosit până acum de către:
 • POLONIA – Inspectoratul Transport Rutier, Inspectoratul Național al Muncii, Grăniceri, Camera Vamală, Poliție
 • GERMANIA – Inspectoratul Transporturilor Rutiere (BAG)
 • MAREA BRITANIE – Poliție, șofer și agenție de vehicule (DVA), DVSA (Agenția de standarde pentru șoferi și vehicule)
 • ȚĂRILE DE JOS – Inspectoratul Transporturilor Rutiere (ILT), Poliție
 • REPUBLICA CEHA– Poliția, Camera vamală din Republica Cehă, Oficiul Voievodat
 • ESTONIA – Poliție, Inspectoratul Muncii,
 • ROMANIA– Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transport Rutierul (ISCTR) si ARR
 • LITUANIA – Administrația Lituaniană pentru Siguranța Transporturilor, Inspectoratul Muncii, Inspectoratul Fiscal de Stat din subordinea Ministerului Finanțelor al Republicii Lituania
 • LETONIA – Inspectoratul Transport Rutier (Autotransporta inspekcija), Poliție, Consiliul Local Riga – Direcția Trafic
 • SLOVACIA – Poliție
 • LUXEMBURG – Inspectoratul Vamal (Administration des Douanes et Accises), Inspectoratul Muncii și Minelor
 • SLOVENIA – Poliție, Inspectoratul de transport rutier, Camera vamală din Slovenia
 • MALTA – Inspectoratul Transport Rutier
 • BELGIA – Poliție, Serviciul Public Federal Mobilitate și Transport
 • UCRAINA – Serviciul de Stat al Ucrainei pentru Siguranța Transporturilor (DSBT UkrTransBezpeka)
 • ELVETIA – Politie (Zurich)
 • MACEDONIA – Inspectoratul Transport Rutier
 • FRANTA – Directia Transport Rutier
 • DANEMARCA – Poliție
 • SUEDIA – Agentia Suedeza de Transport (STA)
 • UNGARIA – Ministerul Inovarii si Tehnologiei (Departamentul Control Trafic)
 • Portugalia – Tipografia și Monetăria Națională
 • Scoția – Poliție


CUM COMAND

Inainte de a plasa comanda, pentru o procesare cat mai rapida a acesteia, asigurati-va ca aveti fisierele cu descarcarea a datelor de pe cardul soferilor si/sau din aparatul tahograf al vehiculului, fisiere care au extensia .ddd

Completati formularul de comanda, si apasati butonul "Trimite".

Veti fi sunat de catre un consultant pentru a confirma comanda.
Dupa confirmarea comenzii veti trimite fisierele pe adresa de mail consultanta@tachosoftexpert.ro
Pentru a fi sigur ca datele trimise spre analiza vor fi prelucrate conform normelor legale in vigoare privind datele personale, va rugam sa consultati sectiunea "Prelucrarea datelor personale".

Plata se va face cu factura proforma.
Dupa ce se va confirma intrarea sumei reprezentand pretul, in contul nostru, in termen de 48-72 de ore veti primi pe adresa de mail indicata rapoartele solicitate.

In cazul in care doriti efectuarea unor analize mai complexe, ne rezervam dreptul de a solicita semnarea unui contract de prestari servicii in baza caruia se va efectua analiza datelor si intocmirea rapoartelor solicitate.


DISCLAIMER (limitarea raspunderii)

Ca orice program de calculator, si programul de analiza poate sa dea erori.
TachoSoftExpert.ro, prin SC LALIA SIMBOL SRL numiti in continuare vanzatori, nu isi asuma obligatia sau raspunderea si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul, de orice fel, al rapoartelor generate de catre programul de analiza.
De asemenea Vanzatorii nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru continutul rapoartelor de analiza si in nicio situatie nu pot fi facuti raspunzatori pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente sau modul al Rapoartelor, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului.
In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca vanzatorii sunt absolviti de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Rapoartelor sau orice alt aspect in legatura cu Rapoartele precum si din utilizarea Continutului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.
Raspunderea pentru utilizarea in orice fel a rapoartelor revine in exclusivitate Clientului.
Vanzatorii nu pot fi chemati in instanta, in litigii intre terti, cu privire la continutul sau modul de utilizare a rapoartelor, interpretarea acestora sau a informatiilor continute de acestea.
Achizitionarea acestui produs (analiza date) presupune acceptarea de catre cumparator a conditiilor expuse mai sus.


Înapoi la cuprins